ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΚΙΣΤΙΑΝΩΝ 2011

Posted By on 14 Ιουλίου 2011

Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι,

Το αντάμωμα της καλοκαιρινής περιόδου αποτελεί μια ευκαιρία συνάντησης όσο το δυνατόν περισσότερων συγχωριανών και φίλων μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και συνεργασίας για το καλό του χωριού μας.

Αποκτά δε ιδιαίτερη σημασία ο θεσμός αυτός καθώς ο Σύλλογός μας καλείται, αξιοποιώντας τον εθελοντισμό, να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο σ’ ένα διευρυμένο δήμο και σ’ ένα οικονομικό περιβάλλον δυσμενές.

Το περσινό αντάμωμα που ήταν αφιερωμένο στην εκπαίδευση με απόδοση τιμής στους δασκάλους που υπηρέτησαν στο χωριό και στην παρουσίαση του βιβλίου για το χωριό μας έγινε με μεγάλη επιτυχία τον Ιούλιο.

Το φετινό αντάμωμα είναι αφιερωμένο στην εκκλησία και στους ιερείς που τη διακόνησαν και τη διακονούν και θα πραγματοποιηθεί στις 15 Αυγούστου 2011.

Συγκεκριμένα προγραμματίζουμε:

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ την Κυριακή 14/08/2011 στις 20.30. Τη ζωντανή παράσταση “Ο Καραγκιόζης Παλικαράς” θα παρουσιάσει με μεράκι ένας από τους σπουδαιότερους συνεχιστές του θεάτρου Σκιών, ο Κώστας Μακρής.

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ την Δευτέρα 15/08/2011 στις 21.00 με τους Γιώτα Χαλκιά Χρήστο Γερούκη τραγούδι, Άγγελο Σταθόπουλο κλαρίνο. Στη λαϊκή ώρα, Γιάννης Μόσχος μπουζούκι και Ανθούλα Μόσχου, τραγούδι. Τιμητική παρουσία ο μεγάλος κλαρινίστας Μάκης Βασιλειάδης. Τιμή πρόσκλησης 20 ευρώ στην οποία περιλαμβάνεται φαγητό (αρνί στη σούβλα, σαλάτες, πίτες, τυριά) άφθονο κρασί και γλυκά.

Για τη διευκόλυνση της μετακίνησής σας από Αθήνα και Κόρινθο θα διατεθεί λεωφορείο με συμβολικό κόστος εισιτηρίου, εφ’ όσον συγκεντρωθεί ικανός αριθμός επιβατών. Πληροφορίες για κρατήσεις θέσεων στην κα. Πόλυ Μάμαλη στο 6973816841.

Comments

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is currently enabled so there will be a delay between when you post your comment and when it shows up. Patience is a virtue; there is no need to re-submit your comment.

You must be logged in to post a comment.