Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Posted By on 9 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                       Ποκίστα 26 Αυγούστου 2011

ΤΟ Δ.Σ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ευχαριστεί όλους τους εθελοντές (πλέον των 40) που εργάστηκαν ανιδιοτελώς στην καθαριότητα του χωριού,στη διακόσμηση του χώρου,στην κατασκευή της εξέδρας για την ορχήστρα,στον φωτισμό του χώρου,στη φορτοεκφόρτωση τραπεζοκαθισμάτων,στη μεταφορά αναγκαίων για την εκδήλωση αντικειμένων,στην αφισοκόλληση,στη λειτουργία της ψησταριάς,στη διακίνηση των λαχνών και προσκλήσεων,στη φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση,στη λειτουργία του ταμείου,στην εξυπηρέτηση των παρευρισκομένων,στη λειτουργία του περιπτέρου του συλλόγου και γενικά στη διεξαγωγή  της εκδήλωσης. Έργο όλων αυτών είναι η επιτυχία της εκδήλωσης που μπορεί του χρόνου να γίνει καλύτερη.

Ευχαριστεί επίσης τους χορηγούς για την πολύτιμη βοήθειά τους στο σύλλογό μας

1.ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε (κ. ΔΗΜ. ΜΑΛΕΛΗ)

2.ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

3.ΤΟ Π.Κ.ΣΙΜΟΥ

4.ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΑΜΗΛΑΣ

5.ΤΟ LEPANTO T.V

6.ΤΟ FORUM A.E

7.ΤΗΝ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΑΙΓΙΟΥ CAVINO

8.ΤΗΝ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΑΙΓΙΟΥ ΡΟΥΒΑΛΗ

 

3ο Αντάμωμα Ποκιστιάνων αφιερωμένο στην εκκλησία

Ολοκληρώθηκε το μεγάλο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του  συλλόγου μας στα πλαίσια του ανταμώματος  2011.

1.Με  πρωτοβουλία των νέων της Ποκίστας και διευκόλυνση από το σύλλογο πραγματοποιήθηκε πάρτυ νέων στο προαύλιο του σχολείου στις 11-8-2011 που κράτησε μέχρι αργά το πρωί.Για την άψογη λειτουργία τους στην ως άνω εκδήλωση αξίζουν συγχαρητήρια και καλούνται στις ερχόμενες εκλογές να αναδείξουν τα δικά τους μέλη στο Δ.Σ ώστε να προωθούνται καλύτερα οι εκδηλώσεις που είναι πιο κοντά στις προτιμήσεις τους.

2.Στις 12.08.2011 με συμμετοχή πολλών εθελοντών συγχωριανών μικρών και μεγάλων  έγινε καθαριότητα των κεντρικών δρόμων και των χώρων των  εκδηλώσεων.

3.Στις 14.08.2011Παρουσία μεγάλου αριθμού μικρών και μεγάλων θεατών με ελεύθερη είσοδο  στην αυλή του Σχολείου δόθηκε η παράσταση του Θεάτρου σκιών <Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ>με πρωταγωνιστές τον καραγκιοζοπαίχτη Κώστα Μακρή και τα μικρά παιδιά που συμμετείχαν με την ψυχή τους στις προκλήσεις του Κ.Μακρή.

4. Στις 15.08.2011 σε μια φεγγαρόλουστη βραδιά στο προαύλιο του Αγίου Νικολάου πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον οικοδεσπότη Παπαγιώργη το αντάμωμα του συλλόγου μας που ήταν αφιερωμένο στην εκκλησία και τους λειτουργούς της, παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων της τοπικής αυτοδιοίκησης, πολιτιστικών συλλόγων, των ιερέων και των οικογενειών τους καθώς και των συγχωριανών και φίλων του συλλόγου. Απενεμήθησαν τιμητικές πλακέτες στις οικογένειες των μακαριστών ιερέων ΖήσιμουΚαλαρρύτη, Νικόλαου Καλαρρύτη, Περικλή Αναγνωστόπουλου, Θωμά Σίνη, Ιωάννου Κουτρούμπα, Αθανάσιου Αναγνωστόπουλου, στους σεβαστούς ιερείς Αριστείδη Αντωνιάδη, Κωνσταντίνο Στάικο , Ιωάννη Αναγνωστόπουλο, Βασίλειο Αντωνιάδη, Νικόλαο Παπανδρέου για την προσφορά τους στην εκκλησία και στην Ποκίστα ως ελάχιστο δείγμα ευχαριστίας και ευγνωμοσύνης καθώς και στους καταξιωμένους πρεσβευτές  της Δημοτικής μας παράδοσης  Μάκη Βασιλειάδη και Γιώτα Χαλκιά.

Η εκδήλωση περιλάμβανε:

1.απονομή τιμητικών πλακετών σε ιερείς και καλλιτέχνες

2.διασκέδαση με την ορχήστρα…

Το κέφι της ορχήστρας σε αλληλεπίδραση με το κέφι του κοινού (κυρίως του νεανικού) είχε σαν αποτέλεσμα μας βρει η αυγή στο χοροστάσι

Οι παρευρισκόμενοι γεύτηκαν αρνιά στη σούβλα, παραδοσιακές πίτες, άφθονο κρασί, γλυκά και διασκέδασαν μέχρι τα χαράματα (κλείνοντας με το παραδοσιακό πως το τρίβουν το πιπέρι) με τους Μάκη Βασιλειάδη και Άγγελο Σταθόπουλο  στο κλαρίνο, τη Γιώτα Χαλκιά και τον Χρήστο Γερούκη  στο τραγούδι τον  Γιάννη και την Ανθούλα Μόσχου  στη λαϊκή ώρα .Κληρωθήκαν πολλά και αξιόλογα δώρα

Το επόμενο αντάμωμα του 2012 είναι αφιερωμένο στους ξενιτεμένους συμπατριώτες μας.

Για το Δ.Σ του Συλλόγου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 O ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Θ. ΜΑΥΡΕΛΗΣ                                   ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΗΛ. 2910 26410, 6978467897                           ΤΗΛ. 2107624795, 6977505114


Comments

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is currently enabled so there will be a delay between when you post your comment and when it shows up. Patience is a virtue; there is no need to re-submit your comment.

You must be logged in to post a comment.