Γενική Συνέλευση, Εκλογές, Κοπή Πίτας.

Posted By on 12 Δεκεμβρίου 2019

Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι 

Μαζί με τις ευχές μας για καλά Χριστούγεννα και καλή Χρονιά σας ανακοινώνουμε ότι η Γενική Συνέλευση, οι εκλογές και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11.30 π.μ στην Αθήνα, στον ίδιο χώρο που έγιναν και το 2017 (ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΛΑΡΝΑΚΟΣ- <<ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ>>ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ). 

Τα θέματα που θα συζητηθούν στην Γενική μας Συνέλευση θα είναι:

  • Λογοδοσία απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου (Διοικητικός Απολογισμός)

  • Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής (Οικονομικός Απολογισμός ).

  • Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ. κα Ε.

 Στη γενική συνέλευση θα μοιράσουμε σε όλα τα μέλη μας γραπτά τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό . Θέλουμε να παρευρίσκεστε όλοι, για να ακουστούν και να καταγραφούν οι προτάσεις σας και ομαδικά να λάβουμε τις καλύτερες αποφάσεις.

Σας υπενθυμίζουμε ότι για την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης απαιτείται η παρουσία του 30% των ταμειακά τακτοποιημένων μελών του Συλλόγου. Σε περίπτωση μη απαρτίας οι εκλογές θα επαναληφθούν στα γραφεία του Συλλόγου στις 23/ 02/ 2020. 

Ακολουθώντας τις διατάξεις του καταστατικού μας, καλούμε τα τακτικά μέλη του Συλλόγου μας, που επιθυμούν να συμμετέχουν ως υποψήφιοι για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τη νέα Εξελεγκτική Επιτροπή, να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους μέχρι την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές με φαξ στον αριθμό  26910-26410 και με e-mail  στη διεύθυνση nmavrel@gmail.com εφόσον αυτές επιβεβαιώνονται και τηλεφωνικά (26910-26410 – 6978467897) από τους ίδιους τους υποψηφίους. 

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας  για το Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου, τα οποία έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι και το 2019.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου, δηλαδή τα εγγεγραμμένα μέλη που έχουν εξοφλήσει την συνδρομή τουλάχιστον μέχρι και το 2019. Επανεγγραφές και συνδρομές μελών μπορούν να τακτοποιηθούν μέχρι και την ημέρα των εκλογών.

Με βάση το καταστατικό άρθρο 9 παράγραφος στ΄ το δικαίωμα ψήφου μπορεί να ασκηθεί και με έγγραφη επικυρωμένη εξουσιοδότηση, η φόρμα της οποίας θα διατίθεται στο χωριό αλλά και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του συλλόγου:pokista.gr.Eπίσης μπορούν να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία αποστέλλοντας ταχυδρομικά και έγκαιρα το ψηφοδέλτιο, αφού καταστεί δυνατό να συγκροτηθεί νωρίς και να αναρτηθεί στο σάιτ του συλλόγου

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση στην ταβέρνα είναι απαραίτητο να δηλώσετε έγκαιρα(μια βδομάδα νωρίτερα) συμμετοχή ,γιατί ,εάν δηλώσουμε στο περίπου έναν αριθμό και δεν έλθουν κάποιοι ,το κόστος το επιβαρύνεται ο σύλλογος και κάτι τέτοιο δεν το επιτρέπουν οι δυνάμεις μας . 

Τέλος για τη διευκόλυνση της μετακίνησης μελών του συλλόγου την ημέρα των εκλογών από Ναύπακτο προς Αθήνα με επιστροφή θα δρομολογηθεί λεωφορείο, εφόσον συγκεντρωθεί ικανός αριθμός ενδιαφερομένων μελών.

Για το Δ.Σ.

Comments

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is currently enabled so there will be a delay between when you post your comment and when it shows up. Patience is a virtue; there is no need to re-submit your comment.

You must be logged in to post a comment.