Διήμερη εκδρομή

Posted By on 18 Ιουλίου 2017

Ύστερα από αιτήματα φίλων του Συλλόγου για πραγματοποίηση καλοκαιρινής εκδρομής, έχουμε εκπονήσει σε συνεργασία με το Τουριστικό Γραφείο του συγχωριανού Στάικου Θεόδωρου το πιο κάτω πρόγραμμα:

ΒΕΡΟΙΑ  –  ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ  –  ΝΑΟΥΣΑ  –  ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΕΡΓΙΝΑΣ

5/8 ΕΩΣ 6/8

1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 6 00 πμ το πρωί απο τή Ποκίστα συνεχίζουμε για τήν Ναύπακτο επιβίβαση και οι υπόλοιποι και μέσω Αντίρριου – Ιωαννίνων θα κάνουμε την πρώτη μας στάση εξω απο τα Γιάννενα 20 λεπτά για καφέ και ξεκούραση και συνεχίζουμε για την Βέροια και τήν Παναγία Σουμελά, χρόνος για προσκύνημα. Στήν συνέχεια θα κατευθυνθούμε για την Νάουσα και το γραφικό προάστιο Άγιος Νικόλαος πνιγμένο στο πράσινο και τα νερά γεύμα το μεσήμερι. Αναχώρηση με προορισμό για την φημισμένη για τους καταρράκτες Έδεσσα. Χρόνος διαθέσιμος για να επισκεφθούμε το πάρκο των καταρρακτών και το υπαίθριο Μουσείο Νερού και την παραδοσιακή Συνοικία Βαρόσι. Και στην συνέχεια για τα Λουτρά Πόζαρ τακτοποίση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωϊνό αναχωρούμε για να επισκεφθούμε τις ιαματικές πηγές των Λουτρών Πόζαρ που αναβλύζουν σε υψόμετρο 390 μέτρων. Στα Λουτρά Πόζαρ μπορείτε να απολαύσετε το νερό σε μία από τις ειδικά διαμορφωμένες εσωτερικές πισίνες. Όσο για τους λάτρεις του υδρομασάζ, οι αμέτρητοι καταρράκτες με τις 5 φυσικές λίμνες, όπου τα ζεστά νερά αχνίζουν από το έδαφος, υπόσχονται στιγμές πραγματικές χαλάρωσης. Επίβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση, απο τα Λουτρά Πόζαρ πρώτη μας στάση για επίσκεψη στο Μουσείο της Βεργίνας (εξοδα ατομικά) συνεχίζουμε για τo Mέτσοβο, ελευθερος χρόνος για φαγητό. Αναχώρηση και με μιά ενδιάμεση στάση κατά την διαδρομή θα φτάσουμε στην πόλη μας.

Το κόστος ανά άτομο είναι 60 ΕΥΡΩ σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια. Επιβάρυνση μονόκλινου 15 ΕΥΡΩ. Η τιμή περιλαμβάνει Ξενοδοχείο τριών αστέρων ΓΑΛΑΞΙΑΣ στα Λουτρά Πόζαρ με πρωϊνό και μεταφορές – μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή μέχρι τέλος Ιουλίου καλώντας στα τηλέφωνα του Τουριστικού Γραφείου STAIKOS TOURS 26340 25222, κιν. 6977604721 ή στο τηλέφωνο του Προέδρου του Συλλόγου 6978467897.

Comments

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is currently enabled so there will be a delay between when you post your comment and when it shows up. Patience is a virtue; there is no need to re-submit your comment.

You must be logged in to post a comment.