ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2017

Posted By on 13 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΙΙ

Στις 22-1-2017 το μεσημέρι στην Αθήνα (Αχαρνών και Λάρνακος) πραγματοποιήθηκε η τακτική εκλογοαπολογιστική συνέλευση με θέματα:

1. απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. για την τριετία 2014-2016

2. έκθεση επιτροπής οικονομικού ελέγχου

3. αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ. και επιτροπής οικονομικού ελέγχου

Μετά από την εκλογή προεδρείου, το οποίο εξακρίβωσε την απαρτία της συνέλευσης, η επιτροπή οικονομικού ελέγχου ύστερα από έλεγχο πρότεινε την απαλλαγή του απερχόμενου Δ.Σ. από κάθε ευθύνη για τη χρήση 2014-2016, πράγμα που η συνέλευση απεδέχθη ομόφωνα.
Ακολούθως, έγινε λεπτομερής προφορική και έντυπη ενημέρωση για τα πεπραγμένα της τριετίας 2014-2016 από τον Πρόεδρο του συλλόγου κ.Νικόλαο Μαυρέλη και οικονομικός απολογισμός από τον Ταμία του συλλόγου κ.Αθανάσιο Τομαρά.
Στη συνέχεια διανεμήθηκαν ψηφοδέλτια, διεξήχθη ψηφοφορία μετά το πέρας της οποίας και την καταμέτρηση προέκυψε το εξής αποτέλεσμα:

Για το Δ.Σ. εκλέχτηκαν τακτικά μέλη:

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΑΜΑΛΗ Κ. ΠΟΛΥΤΙΜΗ
ΜΑΥΡΕΛΗΣ Θ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΝΤΖΗΓΑΝΗΣ Λ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΙΛΙΟΣ Δ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΣΙΛΙΟΣ Ν. ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αναπληρωματικά μέλη:

ΜΑΥΡΕΛΗΣ Β. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΟΜΑΡΑΣ Θ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Για την επιτροπή οικονομικού ελέγχου εκλέχτηκαν

ΝΤΖΙΓΑΝΗΣ Δ. ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Κ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΤΣΙΛΙΟΣ Χ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Στις 5-2-2017 συγκλήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού σχολείου Ποκίστας το επταμελές Δ.Σ. και μετά από μυστική ψηφοφορία, σύμφωνα με το καταστατικό, οι υποψήφιοι για την προεδρία έλαβαν:
ο μεν Νικόλαος Μαυρέλης 4 φήφους, ο δε Γεώργιος Ντζηγάνης 3.
Ακολούθησε η παραίτηση του κ.Γεωργίου Ντζηγάνη και τη θέση του κατέλαβε ο πρώτος αναπληρωματικός κ.Δημήτριος Β. Μαυρέλης.

Το νέο Δ.Σ. που προέκυψε έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Νικόλαος Μαυρέλης του Θωμά
Αντιπρόεδρος: Βαγγέλης Τσίλιος του Δημητρίου
Γραμματέας: Τσίλιος Ιωάννης του Νικολάου και της Ζωίτσας
Ταμίας: Μάμαλη Πολυτίμη του Κων/νου
Μέλη: Γεώργιος Ι. Αναγνωστόπουλος
Χαραλαμπόπουλος Γ. Νικόλαος
Μαυρέλης Β. Δημήτριος

Το Δ.Σ. συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν και στήριξαν το έργο του συλλόγου που είναι ουσιαστικά δικό τους έργο.
Για ενημέρωση των μελών και φίλων που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στις αρχαιρεσίες παρατίθεται το έντυπο με τα πεπραγμένα της τριετίας 2014-2016.

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ 2014-2015-2016

1. ΑΓΟΡΑ 100 ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ (Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΓΙΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ κ.ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΣΙΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ) ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ 4 ΣΙΔΕΡΕΝΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΩΝ (ΔΩΡΕΑ ΑΦΩΝ ΖΑΪΜΗ) ΚΑΙ 2 ΤΡΑΠΕΖΙΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΠΛΑΚΕ (ΔΩΡΕΑ ΣΟΦΙΑΣ Χ. ΣΤΑΪΚΟΥ) ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ κ.ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΛΙΟΥ.

2. ΑΓΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΑ, ΠΙΑΤΑ, ΔΙΣΚΟΥΣ κλπ.)

3. ΑΓΟΡΑ ΔΥΟ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Β. ΜΑΥΡΕΛΗ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Γ. ΚΑΛΑΡΡΥΤΗ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ.

4. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ 1000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΟΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ κας. ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ Ι. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ.

5. ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΟ. ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΥΨΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ κ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Φ. ΜΑΥΡΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο κ.ΤΣΙΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΙΤΣΑΣ.

6. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΤΑΪΚΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΜΑ-ΒΑΦΗ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

7. ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΦΥΤΕΜΑ ΜΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΕΛΑΤΟΔΕΝΡΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΑΛΣΙΛΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.

8. ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΜΠΡΕΛΟΘΗΚΩΝ, ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ-ΔΕΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ.

9. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ κας. ΜΑΜΑΛΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗΣ.

10. ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ, ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ, ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΓΙΩΡΓΟΥ Λ. ΝΤΖΗΓΑΝΗ.

11. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ 2016 (ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΓΩ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ).

12. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ DVD ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

13. ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΠΟ ΔΩΡΕΑ ΥΠΟΤΥΠΩΔΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.

14. ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕ ΕΠΙΚΗΔΕΙΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ.

15. ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ «ΑΛΚΥΟΝΗ»

16. ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2017 ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΣ.

17. ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ LEADER.

18. ENΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ.

19. ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.

Comments

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is currently enabled so there will be a delay between when you post your comment and when it shows up. Patience is a virtue; there is no need to re-submit your comment.

You must be logged in to post a comment.