ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ 2017

Posted By on 13 Δεκεμβρίου 2016

Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Απανταχού Ποκιστιάνων «Η Ποκίστα», σας καλεί να συμμετάσχετε στις εκλογές και όσοι επιθυμείτε να υποβάλλετε υποψηφιότητα. 
Μαζί με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες, για να εκλέξουμε νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Η Γενική Συνέλευση, οι εκλογές και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11.30 π.μ. στην ταβέρνα-ψησταριά “Βαγγέλης & Υιός” στην οδό Αχαρνών και Λάρνακος 8 στην Αθήνα. Σχετικός χάρτης εμφανίζεται στους συνδέσμους στη δεξιά πλευρά της ιστοσελίδας.
Τα θέματα που θα συζητηθούν στην Γενική μας Συνέλευση θα είναι:
Λογοδοσία απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου (Διοικητικός Απολογισμός)
Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής (Οικονομικός Απολογισμός ).
Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε.
Στη γενική συνέλευση θα μοιράσουμε σε όλα τα μέλη μας γραπτά τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό. Θέλουμε να παρευρίσκεστε όλοι, για να ακουστούν και να καταγραφούν οι προτάσεις σας και ομαδικά να λάβουμε τις καλύτερες αποφάσεις.
Σας υπενθυμίζουμε ότι για την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης απαιτείται η παρουσία του 30% των ταμειακά τακτοποιημένων μελών του Συλλόγου. Σε περίπτωση μη απαρτίας οι εκλογές θα επαναληφθούν στα γραφεία του Συλλόγου στις 29/01/2017.
Ακολουθώντας τις διατάξεις του καταστατικού μας, καλούμε τα τακτικά μέλη του Συλλόγου μας, που επιθυμούν να συμμετέχουν ως υποψήφιοι για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τη νέα Εξελεγκτική Επιτροπή, να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους μέχρι την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές με φαξ στον αριθμό  26910-26410 και με e-mail στη διεύθυνση nmavrel@gmail.com, εφόσον αυτές επιβεβαιώνονται και τηλεφωνικά (26910-26410) από τους ίδιους τους υποψηφίους. 
Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας  για το Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου, τα οποία έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι και το 2016.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου, δηλαδή τα εγγεγραμμένα μέλη που έχουν εξοφλήσει την συνδρομή τουλάχιστον μέχρι και το 2016. Επανεγγραφές και συνδρομές μελών μπορούν να τακτοποιηθούν μέχρι και την ημέρα των εκλογών.
Με βάση το καταστατικό άρθρο 9 παράγραφος στ΄ το δικαίωμα ψήφου μπορεί να ασκηθεί και με έγγραφη επικυρωμένη εξουσιοδότηση, η φόρμα της οποίας θα διατίθεται στο χωριό αλλά και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του συλλόγου: www.pokista.gr. Eπίσης μπορούν να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία αποστέλλοντας ταχυδρομικά και έγκαιρα το ψηφοδέλτιο, αφού καταστεί δυνατό να συγκροτηθεί νωρίς και να αναρτηθεί στο σάιτ του συλλόγου
Τέλος για τη διευκόλυνση της μετακίνησης μελών του συλλόγου την ημέρα των εκλογών από Ναύπακτο προς Αθήνα με επιστροφή θα δρομολογηθεί λεωφορείο, εφόσον συγκεντρωθεί ικανός αριθμός ενδιαφερομένων μελών.

Για το Δ.Σ.
0 ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Θ. ΜΑΥΡΕΛΗΣ                 ΒΑΣΙΛΙΚΗ Γ. ΚΩΣΤΑ

Comments

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is currently enabled so there will be a delay between when you post your comment and when it shows up. Patience is a virtue; there is no need to re-submit your comment.

You must be logged in to post a comment.