ΜΕΘΕΟΡΤΙΑ ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ 2016

Posted By on 10 Οκτωβρίου 2016

Με επιτυχία στέφθηκε το αντάμωμα του συλλόγου μας, που διοργανώθηκε στις 13 Αυγούστου 2016 στον αύλειο χώρο του σχολείου και του Αγίου Νικολάου. Η επιτυχία αυτή οφείλεται στη βοήθεια πολλών μελών και φίλων σε έξοδα ορχήστρας, εφόδια, εξοπλισμό, δώρα λαχειοφόρου, εργασία (φωτισμός, σερβίρισμα, μαγείρεμα, κατασκευή εξέδρας, βιντεοσκόπηση, σερβίρισμα, καθαρισμός και λοιπά).
Το αντάμωμα ήταν τιμητικό αφιέρωμα στην Παναγία και τη μάνα του καθενός. Προς τούτο δόθηκε συμβολικά σε όλες τις μάνες ένα τριαντάφυλλο, απαγγέλθηκαν ποιήματα για αυτά τα δυο ιερά πρόσωπα από παιδιά του χωριού και τραγουδήθηκαν σχετικά τραγούδια από την ορχήστρα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο ιερέας του χωριού Παπαγιώργης, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ναυπακτίας κ.Θωμάς Κοτρωνιάς και Πολύκαρπος Σωτηρόπουλος, ο εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας κ.Βασίλειος Μαυρέλης, οι πρώην Δήμαρχοι Φώτης Ζησιμόπουλος και Γιάννης Μπουλές και πολλοί ξενιτεμένοι συγχωριανοί και φίλοι.
Στο δημοτικό και λαϊκό πρόγραμμα που ακολούθησε και κράτησε μέχρι το ξημέρωμα συμμετείχαν οι Βαγγελιώ Χριστιά, Αποστόλης Ζορμπάς, Μάκης Σαλέας, Αχιλλέας Χατζόπουλος και λοιποί. Εκτάκτως συμμετείχαν στο κλαρίνο δύο νέα παιδιά, ο Γιάννης Σκαλτσής και ο Γιώργος Μαυρέλης.
Ο Σύλλογος των απανταχού Ποκιστιάνων ευχαριστεί θερμά όλους τους συνδρομητές και παρευρισκόμενους και εύχεται καλή αντάμωση του χρόνου.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου
dsc_9366
dsc_9348
dsc_9342

dsc_9346

img_8811

Comments

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is currently enabled so there will be a delay between when you post your comment and when it shows up. Patience is a virtue; there is no need to re-submit your comment.

You must be logged in to post a comment.