Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Posted By on 24 Σεπτεμβρίου 2014

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από σήμερα ο αγροτικός ιατρός θα συνταγογραφεί στο Δημοτικό σχολείο του χωριού μας και δε θα χρειάζεται να πηγαίνει πια στη Σίμο για αυτόν το σκοπό.
Η τοποθέτηση δορυφορικού ΙΝTΕΡΝΕΤ έγινε πραγματικότητα χάρη στη δωρεά του εξοπλισμού από τους ομογενείς συγχωριανούς Νικόλαο Καραθανάση του Ηλία και Αθανάσιο Καραθανάση του Νικολάου, αλλά και χάρη σε ενέργειες του Δ.Σ. του συλλόγου προς την εταιρεία FORTHNET.
Το κόστος εγκατάστασης ανήλθε σε 250 ευρώ και 30 ευρώ είναι η μηνιαία συνδρομή. Για να καταστεί δυνατή η πρόσβαση σε περισσότερους χρήστες, απαιτείται μια συσκευή που κοστίζει ανάλογο ποσό. Εφόσον στηριχθεί η υπηρεσία αυτή από τα μέλη του συλλόγου, θα προχωρήσουμε σε διεύρυνση της εγκατάστασης.

Παράλληλα, μετά την απελευθέρωση της αίθουσας του σχολείου από τα τραπεζοκαθίσματα, τοποθετήσαμε βιβλιοθήκη με τα πρώτα βιβλία και αναζητούμε τη βοήθεια διαφόρων φορέων για τον εμπλουτισμό της, ώστε να υπάρχει μια δημιουργική απασχόληση για κάθε ενδιαφερόμενο.

ΠΟΚΙΣΤΑ, 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014
ΤΟ Δ. Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Comments

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is currently enabled so there will be a delay between when you post your comment and when it shows up. Patience is a virtue; there is no need to re-submit your comment.

You must be logged in to post a comment.