ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Posted By on 22 Δεκεμβρίου 2012

Ποκίστα Ναυπακτίας30026τηλ./fax.:26910-26410e-mail:info@pokista.gr-site:www.pokista.gr

Αγαπητοί και συγχωριανοί φίλοι, σας γνωστοποιούμε ότι ο Σύλλογος θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη κοπή της πίτας στις 6-1-2013 ανήμερα των Θεοφανείων μετά το τέλος της θείας λειτουργίας στην αίθουσα του δημοτικού σχολείου Ποκίστας.

Στις 20 -1-2013 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη με ξενάγηση στους θησαυρούς του Μουσείου της Ακρόπολης. Μετά το τέλος της ξενάγησης θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του Μουσείου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Επειδή οι υπεύθυνοι του Μουσείου πρέπει να είναι ενήμεροι για τον ακριβή αριθμό των επισκεπτών και να φροντίσουμε για ξεναγό, χρειάζεται να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στα τηλέφωνα :6973816841 Κυρία Μάμαλη Πολυτίμη,210 5737558 Κυρία Κώστα Βασιλική .

Η πρόσβαση στο Μουσείο γίνεται με το μετρό το οποίο έχει στάση ακριβώς δίπλα από το Μουσείο. Ο χρόνος συγκέντρωσης είναι 9 .30΄π.μ στο προαύλιο του Μουσείου ώστε να βγάλουμε τα εισιτήρια που κοστίζουν 5 ευρώ για τις ηλικίες από 18 έως 65 και 3 ευρώ για τις ηλικίες ανω των 65και να μπούμε στις 10 ως ομάδα στο Μουσείο .

Η ταυτότητα είναι απαραίτητη για όσους είναι πάνω από 65 έτη καθώς και για όσους είναι μέχρι 18 -εφόσον έχουν βγάλει ταυτότητα- προκειμένου η πρώτη κατηγορία να πληρώσει μειωμένο εισιτήριο και η δεύτερη να έχει ελεύθερη είσοδο.

Το πρόγραμμα τηρείται πιστά και δεν επιτρέπει καθυστέρηση.

Επειδή πολλοί από μας δεν έτυχε να επισκεφτούν το χώρο και θεωρούμε ότι χρέος ενός πολιτιστικού συλλόγου είναι να φέρνει τα μέλη του σε επαφή με τον πολιτισμό, σας καλούμε να πάρετε μέρος στην εκδήλωση αυτή και να γνωστοποιήσετε την εκδήλωση και σε όσους συνχωριανούς και φίλους δεν έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο .

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και καλή χρονιά

 

Ποκίστα 21-12-2012

 

 

Το Δ.Σ του Συλλόγου

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is currently enabled so there will be a delay between when you post your comment and when it shows up. Patience is a virtue; there is no need to re-submit your comment.

You must be logged in to post a comment.