ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Posted By on 7 Δεκεμβρίου 2011

Αισθανόμαστε την ανάγκη και την υποχρέωση να απευθυνθούμε από το βήμα αυτό στους νέους που αγαπούν την Ποκίστα  και που θέλουν να νιώθουν περήφανοι για αυτήν –και είναι πολλοί αυτοί όπως διαπιστώσαμε από την παρουσία τους στις εκδηλώσεις-να πάρουν μέρος όχι μόνο στις εκλογές που έρχονται αλλά κυρίως  στο Δ.Σ  και στις δραστηριότητες που θα  προτείνουμε πιο κάτω, ώστε ο σύλλογος να αντιπροσωπεύει και τις δικές τους προτιμήσεις και σταδιακά να αναλάβουν τα ηνία αυτοί.

Η παρουσία νέων σε άλλους συλλόγους είναι μια πρόκληση για σας, που δεν υστερείτε σε τίποτα απέναντί τους. Η ανάγκη ανανέωσης  και διαδοχής καθιστά απαραίτητη τη συμμετοχή σας από όποιο πόστο μπορεί ο καθένας σας να προσφέρει και με όποιες δυνάμεις διαθέτει.

Μελετήστε  τους τρόπους που παρατίθενται πιο κάτω και δηλώστε αυτόν που νομίζετε καταλληλότερο να προσφέρετε στο σύλλογο

ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1.  Οργάνωση εκδήλωσης για τη νεολαία στο χωριό

2.  Αναμόρφωση της αίθουσας του σχολείου ώστε να προσφέρετε για ψυχαγωγία των νέων

3.  Διεκπεραίωση υποχρεώσεων του συλλόγου σε διάφορες κρατικές υπηρεσίες.

4.  Τροφοδοσία του site του συλλόγου με νέα που αφορούν το χωριό μας.

5.  Πραγματοποίηση δενδροφυτεύσεων και καθαρισμού του χωριού.

6.  Μεταφορά και διανομή των  προϊόντων  που προσφέρει δωρεάν το  σούπερ μάρκετ LIDL  από την Αθήνα στο χωριό.

7.  Σχεδιασμός, παραγωγή και διακίνηση ημερολογίων, dvd κ.λπ.

8.  Εργασία εθελοντική για την αναβάθμιση της κεντρικής καλοκαιρινής εκδήλωσης όπως διαμόρφωση του χώρου, εξασφάλιση εξοπλισμού, αφισοκόλληση, καθαριότητα, προμήθεια προϊόντων, ψήσιμο, σέρβις, διαμόρφωση προγράμματος κ. λπ. Έτσι η εκδήλωση μπορεί  να αναβαθμιστεί ποιοτικά και να αποβεί συμφέρουσα οικονομικά για όλους μας.

9.  Εθελοντική δράση χρειάζονται   οι εθνικές γιορτές 28 Οκτώβρη και 25 Μάρτη, οι γιορτές  του Αγίου Νικολάου, των Χριστουγέννων -Πρωτοχρονιάς – Φώτων, του Πάσχα, της Παναγίας καθώς και της Αποκριάς.

Θα μπορούσε να απαριθμήσει  κανείς και πολλούς άλλους τρόπους συμμετοχής, όμως εκείνο που προέχει είναι να γίνει κατανοητό πώς για να υλοποιηθούν όλα τα προαναφερθέντα δεν αρκεί η συμμετοχή  λίγων. Χρειάζεται η συμμετοχή  πολλών  και προπάντων νέων.

Σας περιμένουμε λοιπόν να σας δούμε από κοντά  και να σχεδιάσουμε  μαζί την μελλοντική πορεία του συλλόγου.

Για το Δ.Σ του Συλλόγου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 O ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Θ. ΜΑΥΡΕΛΗΣ                                   ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΗΛ. 2910 26410, 6978467897                           ΤΗΛ. 2107624795, 6977505114

Comments

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is currently enabled so there will be a delay between when you post your comment and when it shows up. Patience is a virtue; there is no need to re-submit your comment.

You must be logged in to post a comment.