Αιμοδοσία 2019

Posted By on 15 Σεπτεμβρίου 2019

Η αρχή έγινε!!!

Στις 12-8-2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου η κινητή μονάδα αιμοληψίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου σε συνεργασία με το σύλλογό μας πραγματοποίησε για πρώτη φορά την προγραμματισμένη αιμοδοσία.

Σ΄αυτήν πήραν μέρος δέκα πέντε εθελοντές συγχωριανοί και φίλοι και εννέα φιάλες αίματος κατατέθηκαν στη νεοϊδρυθείσα τράπεζα αίματος του Συλλόγου μας.

Αρωγός σ΄αυτήν την εκδήλωση ,ύστερα από σχετικό αίτημα,ήταν τo SUPER MARKET ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ,το οποίο και ευχαριστούμε πολύ.

Ευχαριστούμε την κινητή μονάδα που διενήργησε την αιμοδοσία και κυρίως όλους τους εθελοντές που πήραν μέρος στην προσπάθεια αυτή του Συλλόγου.

Από εδώ και πέρα μπορεί ο καθένας σε οποιοδήποτε μέρος να προσφέρει αίμα στην τράπεζα αίματος του Συλλόγου και να απευθύνεται ,αν χρειάζεται αίμα ,στο εκάστοτε Δ.Σ του Συλλόγου μας .

Όσο πιο πολλά αποθέματα αίματος διαθέτει η Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου, τόσες περισσότερες τυχόν ανάγκες των μελών και φίλων του Συλλόγου θα είναι είναι σε θέση να καλύψει.

Ποκίστα Αύγουστος 2019

Comments

Leave a Reply

Please note: Comment moderation is currently enabled so there will be a delay between when you post your comment and when it shows up. Patience is a virtue; there is no need to re-submit your comment.

You must be logged in to post a comment.